Anasayfa

KİTAPİ GÜNLÜĞÜM

6 years ago
3 yorum

Sevgili Kitapi Günlüğüm,

Uzun,uzun çooooooook uzun bir aradan sonra herkese merhabalar!!!

Biliyorum bana çok kızgınsınız ama ne yapayım,bir türlü günlük yazmaya zamanım olmadı.Neden diye soracak olursanız tabiki ona da bir cevabım var.Çünkü 29 Ekim yaklaşıyor ve ben de bando takımındayım,bir de 29 Ekimle ilgili pano hazırlamamız gerekiyor.Tabi bir de voleybol takımındayım.En önemlisi ise ben bir 8. sınıfım.Önümde bir sınav var ve bu sınava çok çalışmam gerekiyor (aslında pek ders çalıştığım söylenemez).Neyse biz bu konulara hiç girmeyelim.Beni çok özlediniz değil mi ?Kabul edin ama benim yazılarım olmadan çok sıkılıyorsunuz.Tamam tamam ben de size bir şey itiraf edeyim; '' Kitapi Günlüğü'' mü yazmadan içim rahat etmedi haftalarca.Size kötü bir haberim var.Bu sene benim bu okulda son senem.Bunun anlamının söylememe gerek yok her halde.Ama ben yine de söyleyeyim ne olur ne olmaz.Bunun anlamı bu sene sizlere yazı yazacağım ve sizlerle dertleşeceğim son sene.Ama bir ihtimal (sadece bir ihtimal) mezun olduktan sonra da bu yazıyı yazmaya devam edebilirim.Ama çok umutlanmayın derim.Ama...Umutlanın ya, bir kere geliyoruz dünyaya.Şu an bir enerji patlaması yaşıyorum da.En çok esprilerimi özlediniz değil mi?Ben de sizlere espri yapmayı çok özledim.Ama ne yaparsınız kader bizi aylar boyunca ayırdı işte.Hatırlıyor musunuz,size geçen sene son günlüğümde yazın yapacaklarımın listesini  yazmıştım.Yazın hepsini de yapdım.Geçen senenin acısını çıkardım yazın.Çok eğelendim çoook...Kıskandınız değil mi? Üzülmeyin bir gün sizi de götürürüm.Aslında konuşacak çok şey var ama yazacak hiçbir şey yok.Durun bir düşüneyim.Hah,buldum.Biliyor musunuz benim bir mektup arkadaşım var.Hem de taaaaa Ankaralardan.Adı Aleyna.İnanır mısınız zevklerimiz çok benziyor.Özellikle de İngilizce dersi ile ilgili düşüncelerimiz.Belki bir gün sizin de mektup arkadaşınız olur üzülmeyin.Eeeee...Siz de ne dedikodular var.Valla benden bu kadar.Her şeyi de benden beklemeyin yani.Ne oldu neden kızdınız şimdi.Haaaa,ben sizi anladım hemen esprilere geçmemi istiyorsunuz.Ama biraz yavaş gidelim yoksa her şeyin büyüsü bozulur relaks yani.Benim gibi olun.Bu arada ilk kez burda İngilizce kelime kullandım.Bu günü tarihe kazıyalım yani.Offf...Tamam yaaa,esprilere geçeli o zaman.Bu arada bana espri bulmak için uğraşan arkadaşlarıma da sevgiler...Haydi espri zamanııııııı...

-Garson Bey hamburger alabilir miyim?

-Tabi ketçap,mayonez olsun mu?

-Yok ketçap ketçap olarak kalsın.Hi,hi,hi,hi,hi...Hadi iki tane daha geçmiş günlerin acısını çıkaralım.

Bir adam intihar edecekmiş WAS geçmiş.İki adam intihar edecekmiş WHERE geçmiş, hi,hi,hi,hi,hi,hi...Bu en iyisiydi.

Horse:At

Don't horse:Atma

Fdon't horse:Fatma h,hi,hi,hi,hi,hi,hih,ihi...Bu gelmiş geçmiş en iyi espriydi galiba.

Neyse bu kadar yeter bir sonraki günlüğüm de görüşmek üzere HOŞÇAKALIIIIN....

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Sevilay Ülker

03 Dec 2017

00:15

Doğanyurt Yatılı Bölge Ortaokulu Kütüphanesi

Deya ablacım gerçekten özlemişim senin günlükerini.Kitapiye girerken yine mi birisi bir şey yazmamış diyordum .Çok mutluyum. ilk günlüğün de hayırlı olsun bu arada:):):)

Eren AKYÜZ

11 Dec 2017

01:35

Kesinlikle Sevilay'a katılıyorum. Yazacağın güzel ve komik günlükleri sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Uzakta olsam da size bir adım ötedeyim. Bol bol yazıp okuman dileğiyle. Önümüzdeki günlerde sana bir sürprizim olacak. Bekle ve gör.

Derya Yesir

18 Dec 2017

13:57

Çok teşekkür ederim.Bu kadar uzun sürmesini ben de istemezdim.En kısa zamanda yeni bir yazıyla tekrar karşınızda olacağıma emin olabilirsiniz.Bu arada bahsettiğiniz sürprizi merak etmiyor değilim.Tekrar teşekkür ederim.

EMİNE'NİN SINAVI
(6 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.