Anasayfa

Bibliyofiller Nisan Ayı Kitabımız Elimize Ulaştı

7 years ago
2 yorum
Eren Akyüz

Bibliyofiller kapsamında yürütülen ve bizim de içinde bulunduğumuz projenin nisan ayı kitabı olan "Yürekdede ile Padişah"  temin edildi. Bugün okuma saatinde öğrencilerimize kitapları dağıtıldı. Çok mutlu oldukları gözlenen öğrencilerimiz kendi harçlıklarıyla kitap almanın haklı bir gururunu da yaşamaktalar. Öğrencilerimiz ay sonunda yapılacak kitap söyleşisine en iyi şekilde hazırlanacak ve bilinçli bir okumanın ilk adımını atacaklar. Bu projenin devamını ve  okulumuz,  öğrencilerimiz adına başarı getirmesi dileğiyle...

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Derya YESİR

06 Apr 2017

18:27

Öğrenci arkadaşlarımın mutlulukları gözlerinden okunuyor. Hepsine kitaplarla dolu bir hayat diliyorum. İnşallah bu proje okulumuzda sürekli devam eder.Arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyor ve kitaplarını severek okumalarını diliyorum.

Aynur Asya Yıldız

07 Apr 2017

23:45

Kütüphanemizden kitap okuyup bırakıyorlardı arkadaşlarımız. Ama artık her ay kendilerine ait kitaplarının olması daha büyük bir zevkle okumalarını ve kitabın onlar için daha faydalı olmasını sağlayacak. Bu hem onlar hem de bizim için çok iyi oldu. Biz de Bibliyofil ailesine katıldık.Çok mutluyuz:)


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.