Anasayfa

Kızım Nerdesin?

7 years ago
1 yorum

        Çok öğretici ve eğlenceli bir kitap.Genç bir kızın yaşadığı ve yapmak istediği şeyleri anlatan  değişik eğlenceli bir kitap bu .

        Bu kitabı kısa sürede bitirebildim çünkü çok güzel ve akıcı bir kitap.Kardeşlerimizle küçük kavgalar veya sorunlar yaşayabiliriz ve bunu mutlaka anne ve babamıza iletiriz yani ispiyonlarız.Elimize bir koz geçince ve yanlış bir davranış sergileyince bu kozu tehdit amaçlı kullanabiliriz işte bu abla kardeş de böyleler.Bu hikayeyi okurken bu genç kızla bazı ortak yönlerimiz çıktı.Ama güzel ortak yönler. Bu ortak yönleri okudukça daha hızlı okuyup başka benzer yönler aramak istedim.Çünkü hemen hemen aynı yaştayız, bu sebeple kızı okurken kendime arkadaş edindim.Yani bunlar kitabın içinde kaybolabileceğimiz kadar güzel bir hikaye olduğunu anlatıyor .

      BU KİTABI MUTLAKA OKUMALISINIZ...

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Eren AKYÜZ

10 Dec 2016

12:15

Canım öğrencim, güzel azmini ve kitap okuma tutkunu takdir ediyorum. Umarım arkadaşların için yazdığın bu eleştiri yazısı onları da bu kitaba sürükler. Okuyacağın başka kitapların da değerlendirmesini sabırsızlıkla bekliyorum :)


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.