Anasayfa

SOOF'U ARARKEN

7 years ago
2 yorum

Geçmişini hiç bilmeyen,hayatının 19 Şubatta başladığını zanneden 12 yaşında bir kız çocuğudur Heidi.Annesi ise zihinsel engelli, kendi adını bile bilmeyen ve kendisine "Annemi Ararken" ismini takmış bir kadındır.Acı bir olaydan sonra Heidi ve annesinin hayatı alt üst olur.Şanslıdırlarki karşılarına çıkan Bernadette onlara yeni bir kapı açmıştır.Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra annesinin zengin olmayan söz dağarcığına yeni bir kelime daha eklenir :'' Soof ''.Bu kelime Heidi'nin artık gerçekleri öğrenmesini gerektiren bir ipucudur adeta.Soof...Bu kelime Heidi için yeni bir umut olacak belki.Belki de çıkmaz bir yola sürükleyecek onu,kim bilebilir ki?Ama Heidi'nin tek düşündüğü şey bu kelimenin anlamıdır.Sadece bir kelime acaba neleri değiştirecek?

Okuduğunuzda içinizde garip bir his uyandıracak olan Annemi Ararken,sizi büyük soruların cevaplarına götürürken aynı zamanda elinizde olmadan farklı duygulara sürükleyecek bir kitap.Herkese tavsiye ediyorum...:)

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Sefa Avcılar

13 Mar 2017

02:01

Merhaba Derya, Bu güzel yorumunu okudum. Öğrencilerime yorumladığın bu kitabı okumaları için önereceğim. Teşekkür ederim. Bursa'dan selamlar...

Derya YESİR

14 Mar 2017

04:04

Yorumumu beğendiğiniz için teşekkür ederim.İnşallah bu yorumu beğendiğiniz gibi kitabı da beğenirsiniz.Benim de en kısa sürede sizin sitenize girerek yazdığınız yazılara yorum yapacağıma emin olabilirsiniz.Sitenize göz atmak için sabırsızlanıyorum ve saygılarımı sunuyorum.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.