Anasayfa

Kitapi ile Öğrencilerimiz Neler Yapabilecek?

7 years ago
Eren Akyüz

         Öğrencilerimiz Kitapi sayesinde sosyal medyanın yozlaştıran yüzünü fırsata çevirecekler. Bu sistem öğrencilerin artık birbirlerinin saçma ve faydasız videolarından çok, okumuş oldukları kitapları paylaşmalarını sağlayacak. Okumuş oldukları kitaplarla ilgili yazdıkları eleştiri yazılarını yayımlayabilecek, arkadaşlarının yazdıkları yazılara yorum yapma imkanı sağlayacak. Arkadaşlarınızı takip ederek hangi kitapları okuduklarını görebilecek, arkadaşlarınızla tatlı bir rekabet içerisine gireceksiniz.

         Ayrıca belirli gün ve haftalarla ilgili yapılacak yarışmalar bu blok sayfamız aracılığıyla da duyurulacak ve en iyi eserler blok sayfamızda yayımlanarak, yazıyı yazan öğrencimiz ödüllendirilecek. Yani blok sayfamız bir kültür sanat platformu haline gelecek. 

         Zaman zaman z-kütüphanemizde düzenlenecek oyun günlerinden resimleri de göreceğiniz blok sayfamızda okulumuzdan çeşitli haberlere de yer vereceğiz. Bununla ilgili bir haber ekibi oluşturacağımızı da şimdiden duyurmuş olalım. Gönüllü öğrenciler en kısa zamanda Türkçe öğretmeniyle iletişime geçebilir.

          Umarım hepiniz okuma serüveninizi bir an önce başlatır, o değerli hikaye, şiir ve diğer türlerle ilgili yazılarınızı en kısa zamanda blok sayfamızda yayımlama fırsatı buluruz.

       "Okuyun ve kitabı hayatınızın merkezi yapın.

 

          

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.