Anasayfa

KİTAPİ GÜNLÜĞÜM

7 years ago
2 yorum

Sevgili Kitapi Günlüğüm,

Ne yazık ki pazar günü sizlerle bir sohbetim olmadı ama tabiki de bunun bizi yıldırmayacağını bilmeleri gerekir değil mi?Aksini düşünecek olursak ki düşünemeyiz.Siz okumayı bırakırsınız ben de yazmayı.Düşüncesi bile kötü değil mi?Ama biz hep pozitif olup yine pozitif düşüncelerle yazmaya ve okumaya devam ediyoruz.Okulda yaşananlara gelecek olursak her zamanki gibi pek bir şey yaşanmadığını tahmin etmiş olmanızı umuyorum.Hayal kırıklığına uğramış olduğunuzu biliyorum ama alıştığınızı da tahmin edebiliyorum.Artık meselemizi halledelim.Okulda yaşadığım pek bir şey yok ama sizin için biraz beynimi zorlayabilirim.Tabi ben o kadar zekiyim ki bir şeyleri hatırlamam için beynimi zorlamama gerek yok ( biraz kendimi öveyim dedim de ).Neyse,en son beynimi zorluyordum.Offff,hiçbir şey yok ki.Artık boş konuşmalardan sIkıldığınızı biliyorum ama inanın benim de yapacak hiçbir şeyim yok.Ama size bazı iyi haberlerim var.Hatırlıyor musunuz,günlüğüme ilk başladığım zamanlarda size bazı okur ve takipçilerim olduğundan bahsetmiştim.İşte o takipçilerim (daha doğrusu takipçim) günlüğüme yeni bir yorum yazmış.Tabi ben de ona cevap yazmaktan geri kalmadım.Ona buradan tekrar teşekkür ediyor ve bu günlüğümün sonunda ona bir sürprizim olduğunu iletmek istiyorum.Gerçekten bana umut kaynağı olduğu için de ayrıca teşekkür ediyorum.Neyse.Hem daha fazla uzatmamak hem de sürprizmi açıklamak adına yavaştan günlüğümü sonlandırmak istiyorum.

Şimdi gelelim sürprizime.Sürprizim,günlüğümü takip eden Sefa Öğretmene bir teşekkür olarak...Merak ettiniz değil mi?Tama tamam daha fazla uzatmıyorum.Sürprizim Sefa Öğretmene yeni bir espri.Bu da diğerleri gibi kötü bir espri olabilir ama amacım sadece sizi güldürmek.Öyleyse başlayalım.Birincisi geliyor:

Sen SEVEN gibi sev EİGHT gibi değil.Hi,hi,hi,hi,hiiiiiii...Ama bu güzeldi kabul edin artık.

Bence ben daha fazla rezil olmadan sonlandırayım ama unutmadan buradan Sefa Öğretmene selamlarımı yolluyorum diyorum ve günlüğümü sonlandırıyorum.

Bendeniz Derya YESİR olarak bu günki günlüğümü sonlandırıyor ve bir sonraki günlüğümde(daha doğrusu sohbetimde)görüşmeyi diliyorum,HOŞÇAKALIIIIIN....:)

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Hasan Civelek

19 Mar 2017

08:03

http://bthayat.net

50. Yıl İlk-Ortaokulu Kütüphanesi

Çok sevdiğim bir büyüğüm kelimelere takla attırmadan konuşmazdı. Hâla öyledir. Senin bu Seven/Eight muhabbetin bana onu hatırlattı. Bir keresinde bana "Mektup yazdım Hasana, ha hasana ha sana" demişti. Espriyi çözmek için epey uğraşmıştım :) Günlüğünün devamını dilerim.

Derya Yesir

20 Mar 2017

20:16

Günlüğümü beğendiğiniz için teşekkür ederim.Esprilerim pek güzel olmasa da size bir anlam kazandırması beni çok mutlu etti.Yazdığınız bu espriyi çok beğendiğimi de açıkça belirtmek isterim.En kısa zamanda yeni bir günlükle karşınıza çıkacağımdan emin olabilirsiniz.Size tekrar teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.