Anasayfa

KİTAPİ GÜNLÜĞÜM

7 years ago
2 yorum

Sevgili Kitapi Günlüğüm,

Evet.Şu an ilk kitapi günlüğümü yazmaya başlamış bulunmaktayım.Ne yazacağımı bilmesem de sizin için bir şeyler yazmaya çalışacağım.Aslında bu günlüğü yazmamın amacı günlük yaşadığım olyları size anlatmaktı ama ben bunları size anlatırsam sıkılıp yazdıklarımı okumayı bırakabilirsiniz.Ben de sizi düşünen bir öğrenci olarak sizi eğlendirmeye çalışacağım.Tabi biraz günlük yaşantımdan da bahsedeyim ki günlüğe benzesin.Size olağanüstü şeyler yazmamı beklediğinizi biliyorum ama  bu beklentinizin gerçekleşmeyeceğini yazıya dökmek isterim.Tamam tamam sadece şakaydı :) Bugün pek bir şey yapmadım.Yapsam da zaten olağanüstü bir şey olmayacaktı.İnanın şu an ne yazacağımı bilmediğim için saçmalıyorum ama olsun.Hem kabul edin sizi güldürmeyi başardım.Söz veriyorum bundan sonraki günlüğüm çok daha güzel olacak bana güvenin.Hem o zamana kadar yazacak tonlarca şey bulmuş olurum.Bu arada öğrenci arkadaşlarıma müjde,yarı yıl tatiline sadece 3-4 gün kaldı. Heyecanlandınız değil mi?İnanın ben de en az sizin kadar mutlu ve heyecanlıyım.Neyse,konumuza dönelim.Tabi dönecek bir konu varsa.Şimdilik bu kadar yazsam yeter mi?Size bir söz daha vereyim bundan sonraki günlüğüm  çok uzun ve çok eğlenceli olacak.

Evet ,bendeniz Derya YESİR olarak bugünkü günlüğümü bitirmiş bulunmaktayım.Sonraki günlüğüme kadar HOŞÇAKALIIIIIN.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Sefa Avcılar

17 Jan 2017

06:27

Sevgili Derya, yazılarının devamını bekliyorum. Sürekli takip edeceğim. Farklı bir tarz geliştirmişsin. Başarılar dilerim. Bursa'dan bir takipçin oldu artık.Selamlar...

Derya YESİR

19 Jan 2017

04:23

Günlüğümü beğendiğiniz için teşekkür ederim.Açıkçası bu günlüğü yazmak benim değil öğretmenimin fikriydi.Bu konuda kendime güvenememiştim başta.Hatta devam etmeyi bile düşünmüyordum.Sizin yazdığınız yorum ve öğretmenimin desteğiyle bu günlüğe daha çok bağlandım.Aslında bu günlüğü yazmamın amacı kendi hayatımı anlatmaktan ziyade okurları eğlendirmek ve onları okumaya yöneltmek. Beğenmenize çok sevindim ve gururlandım.Emin olun bu günlüğü daima yazmaya devam edeceğim. Size teşekkür ediyor ve yazdığım günlüğü okumaya devam etmenizi bekliyorum.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.