Anasayfa

KİTAPİ YOLUNDA5(KÜTÜPHANELERDE NEDEN SESSİZ OLMALIYIZ?)

6 years ago

Merhabaaaa! :)

Konumuz belli bence çok güzel.Her yazımdan sonra sıra sayısını koyuyorum ki kaç tane yazı yazdığımı kolayca öğrenmek için.Her neyse.

Bana göre sessiz olma nedeni,insanlar kitap okurken kafalarında canlanan olağanüstü yeri yerle bir etmemek amacıyla sessiz oluruz.Belki de sadece kitapları uyandırmamak için:)))))

İnsanların kafalarındaki yeri alt üst ettiğinizde kolayca yeniden düzenleyebilmeleri sizin için çok iyi bir fırsat ama siz siz olun, sakın ses yapmayın. Bazı insanlar alt üst etmenizi bir savaş başlangıcı olarak görüp sizinle kavga etmesinler. Ama zaten çok yanlış.Böyle yapacak insanlar  zaten kütüphaneye gelmesinler LÜTFENN:(((((

İlk defa yazılarıma üzgün yüz koydum hayırlı olsun .

 Ağzını haraket ettirerek kitap okuyan insanlar sizi sinirlendirirler mi? Beni eğer yakınsam evet.Zaten yanlış bence bu. Bazen sıkıntılara yol açabilir.(ama nasıl sıkıntılara yol açar bilmiyorum.Belki de öyle bir şey yok.)haha hihi ihi ha aha!Ama hak vermek lazım bu hata değil ki. Bizim kitap okudukları için havaya uçmamız lazım.Kitap okuyarak bize de iyilik yapıyorlar sonuçta.

Her neyse işte sesiz olmak önemli arkadaşlar kısaca kütüphanede sessiz olun . Sessizlik yahuu! İşte bu kadar basitttt.

 İçimden bir his geçti patlatacağım bombayı: Bütün dünya kitaplarına selam sevgilerrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))

 Siz de bu selamı gerçekten dünya kitaplarına yollamak istiyorsanız PAYLAŞINNNN 

 Tabi beğenirseniz bizde zorlama yok yani! (Ama siz yine de bir düşünün) Kütüphanemizin ve tüm kütüphanelerin ismi her yerde duyulsun.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.