Anasayfa

HAYATIMDAKİ KELEBEK

7 years ago
4 yorum

Kalemine hayran kaldığım yazar Sarah Jio yine bir başyapıt ortaya koymuş.Yazarın okuduğum altı veya yedinci kitabı olan Kelebek Adası tek solukta bitirdiğim eserlerden biri.

Olağanüstü bir aşk,unutulamayayacak anılar,yıllar sonra bir tesadüf ile çözülen gizemler... Bundan da ötesi ölmekle ölmemek arasında kalan Charlotte adında bir genç.Yeni evlenmiş olan Charlotte, eşi Erik ile birlikte muhteşem bir balayının hayalini kurar.Fakat işler pek de istediği gibi gitmeyebilir.Sadece yarım saatlik bir ayrılık acaba bir aşkı bitirip yeni bir aşkın kapısını aralayacak mı?Belki de bu ayrılık masum bir gencin hayatının kurtulmasını sağlayacak.Ama Charlotte'ın sakladığı bazı sırları var.Acaba bu sırlar genç kızın hayatını değiştirecek mi?Tüm bu soruları cevabı bu kitapta gizli( Belki de daha fazlası).Bu olayların yanında Charlotte'ın karşısına çıkan ve çok nadir görülen mavi kelebek de onun hayatının değişmesinde büyük bir rol oynar.Bu kitabı okurken gerçeklerle yüzleşecek ve büyük bir aşka tanıklık edeceksiniz.

Yazarın diğer kitaplarını da okumak için sabırsızlanıyor ve tüm okurlara da Sarah Jio'nun tüm kitaplarını ( Özellikle Kelebek Adasını) tavsiye ediyorum.                                                                                                                                

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Medine Ünlü

06 Jan 2017

02:19

Ben bu yazarın yani SARAH JİO'nun hikayelerini bulursam okuyacağım. Çünkü anlatığın kadarıyla çok güzel.

Hasan Civelek (Kitapi)

17 Jan 2017

05:34

http://kitapi.net

Bu yazarı eşim de çok sıkı takip eder. Hatta Türkiye'ye geldiğinde bloggerlarla bir toplantı ayarlamışlardı ve eşim de katılmıştı. Şuradan izlenimlerini okuyabilirsiniz: http://www.kadinsanat.net/sarah-jio-ile-tanisma-meet-to-sarah-jio/ İnşallah siz de blog yazılarınıza devam eder gelecekte iyi bir yazar olursunuz. Kitapi olarak belki üyelere mahsus kişisel blog imkanı bile sunabiliriz. Ne kadar talep geleceğine bağlı :)))

Sahika

17 Jan 2017

05:41

http://www.kadinsanat.net

Sevgili Derya, kalemine sağlık ne güzel özetlemişsin bu kitabı. Ben de yeni okudum bu romanı. Blogumda yazdığımda senin bu yazına link vereceğim:) sevgiler....

Deya YESİR

19 Jan 2017

02:36

Beğenileriniz için teşekkür ediyorum.Umarım benim de bir gün sizin yazılarınıza yorum yazma fırsatı elime geçer.Sizin gibi kıymetli insanların, yazdığım yazıları beğenmesi beni çok mutlu etti.Açıkçası bu yazı benim pek içime sinmemişti. Demek ki yazmayı becerebilmişim. Size tekrar teşekkür ediyor ve yazacağım diğer yazıları beğenmenizi umuyorum.

Yıldızlı Gece
(7 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.