Anasayfa

Z- KÜTÜPHANEMİZ OKULUMUZA HAYIRLI OLSUN.

7 years ago
5 yorum
Eren Akyüz

Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri aracılığıyla öğrencilerde bilgi okur yazarlığını geliştirme ve öğrencilerde okuma alışkanlığı kazandırma amacıyla okulumuzda yaptırılan Z-Kütüphanemizin yapım süreci bitmiş bulunmaktadır. En kısa süre içerisinde faaliyete geçecek olan kütüphanemizde, öğrencilerimizin birçoğu belki de içinde kaybolacakları okuma serüvenlerini başlatacaklar. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı kütüphanemiz öğrencilerimiz için ilim irfan yuvası olarak hafızalarına kazınacak. 

Bu konuda okulumuza yardımlarını esirgemeyen, öğrencilerimize sonsuz bir imkan sunan ve böylesine güzel ve renkli bir kütüphaneyi bizlere kazandıran Milli Eğitim Bakanlığımıza ve Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzde çalışan tüm personelimize okulumuz adına sonsuz teşekkür ediyorum.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Aslı Şenyuva

05 Nov 2016

11:46

Doğanyurt Yatılı Bölge Ortaokulu Kütüphanesi

:D

Derya Yesir

06 Nov 2016

01:44

KÜTÜPHANEMİZ ÇOK GÜZEL OLDU.

Sebahat Özkaya

12 Nov 2016

05:19

Doğanyurt Yatılı Bölge Ortaokulu Kütüphanesi

Yeni kütüphanemiz çok iyi.

Sefa AVCILAR

22 Nov 2016

11:57

http://kitapi.net

Eren Hocam, kütüphaneniz hayırlı olsun. Rengarenk, cıvıl cıvıl olmuş. Emeklerinizden dolayı tebrik ederim hocam. İyi çalışmalar...

Eren AKYÜZ

22 Nov 2016

12:21

Sefa hocam çok teşekkür ederim. Uzun uğraşlar verdikten sonra böyle bir kütüphaneye kavuşmak küçük ilçemiz için oldukça önemli. Öğrencilerimle beraber bu güzel ortamın tadını doyasıya çıkaracağız.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.